Zomerse weetjes en wensjes

Morgen is start de allerlaatste opleiding tot ambassadeur van dit seizoen. Een boeiend seizoen mag ik wel zeggen. In deze LunamarE-zine de allerlaatste nieuwtjes op een rij. Veel leesplezier!

Pilot met de GGD afgerond

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. De landelijke pilot met de GGD is afgerond. In de tussenliggende tijd zijn de meeste suggesties ter verbetering al doorgevoerd. Zo zie je maar weer, voor alles is een juiste tijd. Het eindresultaat is een lezenwaardig en positief document geworden. Ken je collega's die bij de GGD werken? Stuur dit dan gerust door.

Acccreditatie SKJ is een feit!

We zijn blij te melden dat de de SKJ 2,25 punten in de vrije ruimte heeft toegekend aan de de opleiding tot ambas-sadeur. Op deze pagina kunt u er alles over lezen. Een mooie stap voorwaarts in de kwaliteitsbewaking van de OpvoedParty.

Moeite met werven van ouders?

Op 8 september organiseert Lunamare een interactieve workshop over het werven van ouders. We gaan samen andere ambassadeurs de diepte in en verkennen je persoonlijke situatie. Je gaat zondermeer met nieuwe tips en inzichten weer naar huis. Als je een collega meeneemt, ben je nog voordeliger uit. Dus geef je vandaag nog op!

Allereerste Sharenting Café in Nederland

Fiene van Loock en Lunamare organiseren op 3 oktober in de Week van de Opvoeding het allereerste Nationale Sharenting Café. Wij geloven niet in alleen maar  mooie praatjes en plaatjes op sociale media. Opvoeden is een klus, die niet alle dagen vanzelf gaat. En van iedere "opvoedblunder" leren we. Iedere dag weer. Over onszelf en de ander. Die nieuwe inzichten zijn de oogst van dit unieke evenement. Reserveer alvast een plek, dan weet je zeker dat je erbij bent. Op Facebook kun je onze voorpret volgen.

Eerste proef met OpvoedPartyPakket

Dit schooljaar heb ik samen met PCBO in Rotterdam de opleiding nieuwe stijl van A tot Z afgerond. Met een zeer positief resultaat. Ruim 25 medewerkers ouderbetrokkenheid hebben zich boven verwachting ingezet op hun scholen. Ieder op haar eigen wijze, passend bij de eigen locatie. Met recht hebben zij als eerste de button verdiend, die hoort bij de actieve ambassadeurs

Master worden? Doe het nu!

De prijs van de online verdiepingstraining is definitief verlaagt met 20%. Voor €120,= kun je vandaag nog starten met deze training die ingaat op lastige situaties aan tafel, werven van ouders en ingewikkelde gespreksonderwerpen, zoals de pedagogische tik of grensoverschrijdend gedrag.

Ik wens ons allen een heerlijke zomertijd toe!

 

 

 

wist u dat

De prijs van de opleiding tot ambassadeur de pilotfase voorbij is en na 1 augustus omhoog gaat? Iedereen die zich voor die datum aanmeldt kan nog profiteren van de oude prijs.

Ik nog aan het broeden ben op een nieuwe vorm voor deze nieuwsbrief en dat suggesties hiervoor heel erg welkom zijn? Tip: ik houd van eenvoud ;-)

Er heel wat studenten aan het werk zijn geweest voor de OpvoedParty? Op deze pagina kun je alvast een tipje van de sluier lezen.


Katrien Laane

Ik help ouders en beroeps-opvoeders die worstelen met opvoedingsvragen en ben auteur van het OpvoedPartySpel. De OpvoedParty faciliteert beroepsopvoeders om moeiteloos met ouders die opvoedingsvragen hebben in gesprek te komen.

       

Bekijk de agenda online.