Tijdens de Rommelroute Lunetten stellen vele bewoners van Lunetten hun voor- en achtertuinen, schuren en woonkamers open en verkopen hun overbodige spullen, kleding, huisraad, speelgoed en onverwachte schatten. Ook kunnen bewoners hun culturele activiteiten en door henzelf bereide lekkernijen presenteren. Dit jaar is de rommelroute op:


zaterdag 26 augustus 2017
van 10-15 uur


Voor kopers

De Rommelroute Lunetten is letterlijk de grootste (rommel-)markt van Lunetten. Wil je weten waar je moet zijn voor de beste spullen?


Download hier de plattegrond en de lijst van verkopers:


Deze wordt bijgewerkt tot vlak vóór de zaterdag van de rommelroute.

Voor verkopers

De inschrijving voor de Rommelroute 2017 is officieel gesloten.

Natuurlijk kun je altijd je huis openstellen voor kopers; hang ballonnen op, hang de poster voor je raam, en zet je spullen op het Prikbord Lunetten. Maar je komt niet meer op de plattegrond en op de lijst.

Vraag ook je buren of ze mee willen doen! Twee huizen vlakbij elkaar trekken nóg meer kopers, op de Rommelroute. En het is heel gezellig!

Contact

Als je vragen hebt over de Rommelroute Lunetten kun je contact opnemen met Jos (jos@aspidistra.nl) of Simone (simonepaauw@gmail.com).

Laatste nieuws

4 juni – nieuwe raamposter 2017 is beschikbaar
5 juni – inschrijving rommelroute geopend
6 juli – flyer is ontworpen
25 augustus – inschrijving gesloten, met 141 verkopers op de lijst


We hebben wat regels en tips voor verkopers bij elkaar gezet.Kleedjesmarkt

Wil je graag aan de rommelroute meedoen, maar staat je huis niet vlak aan de straat? Woon je bijvoorbeeld in een flat? Geen probleem. Dan geven we je graag de gelegenheid om je spullen te verkopen in de Koppelsteede. Daar kun je dan een kleedje neerleggen.

Denk wel aan deze voorwaarden:

  • je houdt de weg vrij voor hulpdiensten;
  • na afloop neem je alle niet-verkochte rommel weer mee.