Tijdens de Rommelroute Lunetten stellen vele bewoners van Lunetten hun voor- en achtertuinen, schuren en woonkamers open en verkopen hun overbodige spullen, kleding, huisraad, speelgoed en onverwachte schatten. Ook kunnen bewoners hun culturele activiteiten en door henzelf bereide lekkernijen presenteren. Dit jaar is de rommelroute op:


zaterdag 26 augustus 2017
van 10-15 uur


Voor kopers

De Rommelroute Lunetten is letterlijk de grootste (rommel-)markt van Lunetten. Wil je weten waar je moet zijn voor de beste spullen?


Download hier de plattegrond en de lijst van verkopers:


Deze wordt bijgewerkt tot vlak vóór de zaterdag van de rommelroute.

Voor verkopers

Als je in de wijk woont kun je je met onderstaand formulier aanmelden tot vrijdag 25 augustus 12:00. Je komt dan op de lijst van verkopers, en je huis wordt gemarkeerd op de plattegrond. Geef ook aan wat je te verkopen hebt, dat trekt kopers!

Als je je later bedenkt, of je wilt iets wijzigen in je aanbod, vul dan het formulier in met het adres dat je eerder gebruikt hebt en zet bij “Ik verkoop” wat de wijziging is.

Vraag ook je buren of ze mee willen doen! Twee huizen vlakbij elkaar trekken nóg meer kopers, op de Rommelroute. En het is heel gezellig!

Contact

Als je vragen hebt over de Rommelroute Lunetten kun je contact opnemen met Jos (jos@aspidistra.nl) of Simone (simonepaauw@gmail.com).


Ja, ik doe mee met de Rommelroute Lunetten


Je email-adres wordt alleen gebruikt voor deelname aan de rommelroute, en is alleen bij de organisatoren bekend.

Aanmelden kan nog tot vrijdag 25 augustus 12:00!


Laatste nieuws

4 juni – nieuwe raamposter 2017 is beschikbaar
5 juni – inschrijving rommelroute geopend
6 juli – flyer is ontworpen


We hebben wat regels en tips voor verkopers bij elkaar gezet.Kleedjesmarkt

Wil je graag aan de rommelroute meedoen, maar staat je huis niet vlak aan de straat? Woon je bijvoorbeeld in een flat? Geen probleem. Dan geven we je graag de gelegenheid om je spullen te verkopen in de Koppelsteede. Daar kun je dan een kleedje neerleggen.

Denk wel aan deze voorwaarden:

  • je houdt de weg vrij voor hulpdiensten;
  • na afloop neem je alle niet-verkochte rommel weer mee.

Je kunt je gewoon met hetzelfde formulier op deze pagina opgeven. Als adres vul je dan in: “Koppelsteede”.