Prijs en installatie

Om GMC te laten draaien heb je nodig:

  • een webserver (als je al een website hebt, kun je de server daarvan gebruiken) met ca. 200 Mb opslagruimte;
  • een MySQL-database. GMC gebruikt een eigen tabel-prefix zodat de tabellen in een bestaande database kunnen worden opgenomen;
  • Wachtwoord en gebruikersnaam van FTP-toegang tot je webhosting-pakket;
  • een manier om de database te benaderen en de initiële tabellen te laden. Meestal is dat PHPMyAdmin, hetzij rechtstreeks, hetzij via de provider.

Aspidistra Webbouw plaatst de software op de juiste plaats, initialiseert de database, maakt een gebruikersaccount voor jezelf aan, en legt de koppeling met WordPress . In de initiële tabellen zitten een dummy-opdrachtgever, opdracht, training, sessie, etc., die je als voorbeeld kunt gebruiken, en die je daarna kunt verwijderen.

Prijs: op aanvraag. Op dit moment (herfst 2022) is € 299 per jaar excl. BTW een indicatie. Voor dat bedrag ontvang je een heel jaar updates en verbeteringen (kleine bugs, layout, etc). Voor grotere aanpassingen in functionaliteit geldt een uurtarief. Facturering is vooruit voor een heel jaar. Voor € 50 kan ik een proef-installatie voor je doen, waarmee je drie maanden kunt testen. Als je blij bent met GMC (en dat is wel waarschijnlijk) worden die € 50 dan weer afgetrokken van het jaarbedrag.