Aspidistra GMC: planning voor trainers, een leeromgeving voor deelnemers

In het kort

Aspidistra GMC is gericht op freelance trainers en docenten, zelfstandig of werkzaam binnen een klein bureau. Het helpt bij planning en facturatie, en biedt de basis voor een e-learning-omgeving voor geregistreerde deelnemers. Het is ook te gebruiken door andere zelfstandigen die diensten verlenen aan meerdere opdrachtgevers op basis van dagdelen.


Aspidistra GMC is een webapplicatie waarmee een trainingsbureau trainingen kan voorbereiden, plannen en uitzetten onder deelnemers. In de applicatie leg je vast welke training(en) je geeft, bij welke opdrachtgever, welke trainingsessies daarbij horen, gewerkte uren en tarief. In een handige week- en jaarplanner zie je wanneer je nog tijd hebt voor een nieuwe opdracht. Na afloop van de opdracht hou je bij welke opdrachten je op welke factuur geboekt hebt.

In de leeromgeving bouw je pagina’s met informatie en neem je vragen of opdrachten op. De informatiepagina’s kunnen gewoon in WordPress gebouwd worden. Leerlingen kunnen inloggen op de leeromgeving, de informatiepagina’s lezen, en de vragen invullen. Je krijgt een mail van elke keer dat een vragenlijst ingevuld is, met de antwoorden erbij. De antwoorden kun je ook nog eens inzien in de app, en in een handige layout opslaan als pdf.

Alle screenshots op deze pagina’s zijn gemaakt met behulp van fake data. De genoemde personen, opdracht, locaties en dergelijke bestaan in werkelijkheid niet. Wel geven ze een goede afspiegeling van wat er met GMC mogelijk is.De teksten en screenshots op deze en de volgende pagina’s geven een overzicht van wat je kan met Good Morning Class. Als je echt alle details wilt weten, kijk dan op de documentatie van GMC.

GMC Dashboard voor de trainer